Kreativni studio Eventastic

Vodimo vas na radionicu - izradite sami svoj vijenac

20. studeni 2020.
Fotografija: Annie Spratt/Unsplash
Gloria Glam

Već godinama razmišljate o tome da sami napravite svoj vijenac, ali nikako da se odvažite? Uključite se u naš nagradni natječaj i osvojite radionicu kreativnog studija Eventastic jer kući se vraćate s blagdanskim ukrasom baš po svojoj mjeri.

Ako ste poželjeli ove godine sami izraditi ukrase, imamo super prijedlog: uključite se u naš nagradni natječaj na Instagramu i osovjite radionicu na kojoj ćete izraditi vijenac prema svojim željama. Kreativni studio Eventastic pripremio je trosatnu radionicu na kojoj ćete od samog početka stvoriti svoj vijenac, koristeći svježe i suho sezonsko bilje. Možete birati želite li izraditi klasični adventski vijenac, moderni adventski aranžman u posudi ili vijenac za vrata.

Završeni vijenci obično su promjera između 40-60 cm, ovisno o odabranim materijalima i stilu, a na radionici će vas dočekati svi potrebni materijali i ukrasi te upute kako da vam vijenac čim duže traje. Prethodno znanje nije potrebno, a radionica će se odvijati uz punč i medenjake te blagdansku glazbu.

Uključite se u naš nagradni natječaj, odgovorite na kreativno pitanje i osvojite radionicu. 

Dobitnica: Ivona Molan, Zagreb

Pravila nagradnog natječaja

Ako želite u opuštenoj i kreativnoj atmosferi izraditi svoj adventski vijenac rezervirajte svoj termin na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Radionice će se održavati od 23. do 28. studenog (pon-petak od 17 do 20 sati, a subotom od 10 do 13 sati. Mjesto radnje je Obrtnički prolaz 7, u prizemlju restorana Apetit, s prostorom za sigurno druženje i socijalnu distancu (radionica će biti ograničena na broj od 6 polaznika po terminu u skladu s vladinim propisima. Biti će osigurano sve za sigurnu distancu, bezbrižan rad i ugodno druženje).