Čista pozitiva

Disco chic by Isabel Marant: 10 lookova koje želimo

03. listopad 2020.
Fotografije: IMAXtree
Nikolina Krznar
Nikolina Krznar

Na Tjednu mode u Parizu održan je disco party - barem kada su modni komadi u pitanju jer nas je francuska dizajnerica odlučila "nagraditi" s pozitivnom pričom.

Isabel Marant predstavila je kolekciju koja nas vraća u (ili priprema za) vremena u kojima su noćni klubovi puni, a plesni podiji najužarenije mjesto u gradu. Modni komadi, poput sandala s tankim remenčićima i metalik hlača, kao da podsjećaju da će se vratiti dragi nam noćni izlasci kakve smo poznavali prije pandemije, a takav je ostao i njezin stil. 

"Moja silueta je prepoznatljiva i ja ne mogu drugačije dizajnirati", priznala je francuska dizajnerica koja je ostala vjerna inspiraciji iz osamdesetih, a dodala je i kako vjeruje kako moda mora biti pozitivna i posvećena uživanju u životu. 

"Zašto plesni podij u ovo vrijeme? Moramo ostaviti loše stvari iza sebe, napuniti se pozitivnom energijom", poručila je.

Francuska dizajnerica cijelu je kolekciju za proljeće/ljeto posvetila disku, a mi smo izabrali deset outfita u kojima bismo zaista i voljeli izaći – ako nigdje drugdje, barem na chic kavu u grad.