Just Married!

Elvis Presley, Las Vegas i vintage Dior haljina

10. rujan 2020.
Fotografije: Profimedia 
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Zvjezdano holivudsko nebo bogatije je za još jedan bračni par koji je ‘da‘ izrekao u doba pandemije koja im nije pomrsila planove. A vjenčanje je bilo u svakom pogledu posebno!

Celebrity parovi će organizirati raskošno, dekadentno vjenčanje, ili će pobjeći u Las Vegas i počastiti se hamburgerima. Pjevačica Lily Allen i David Harbour, kojeg najbolje poznajemo kao Jima Hoppera iz serije "Stranger Things" odlučili su se za drugu opciju. 

Za vrijeme pandemije kada držimo socijalnu distancu i svodimo na minimum društvena okupljanja, blagoslov ljubavi primljen od imitatora Elvisa Presleyja u jednoj od najpoznatijih kapelica u Las Vegasu - Graceland Chapel, zvuči romantično i baš slatko. Osobito jer je Lily za vjenčanicu izabrala vintage Dior kreaciju. 

Pjevačica je nosila ženstvenu kratku haljinu A-kroja s ukrasnim gumbićima i remenom koja datira u šezdesete godine prošlog stoljeća. Sve je zaokružila velom, buketom pastelnih ružica i Miu Miu cipelama s visokom platformom. Nakon obreda, par se s najbližima počastio u In-N-Out Burger restoranu, a sve je s obožavateljima podijelila na društvenim mrežama.