Čupave i tople

Najudobnije sandale ove zime nosit ćemo kao - kućne papuče

04. studeni 2020.
Fotografija: Getty Images
Ines Madunić
Ines Madunić

Preko ljeta osvojile su Instagram kao sandale, a čupave Uggs Slides zimi se nose kod kuće, kao papuče - uz neke tople čarape.

Kako je ovo godina u kojoj više od mode volimo udobnost, nije čudno da je jedan od najtraženijih brendova ponovno Ugg. Nekad obožavane, onda pomalo zaboravljene i izrugivane, a danas opet tako poželjne, australski brend koji proizvodi obuću od ovčje vune na glasu je kao jako udoban i topao. I to toliko da su mnogi žrtvovali izgled zbog toga.

I dok su u posljednjih nekoliko godina ipak malo zaboravljene, mnogi su ih već nabavili za ovu godinu jer je ipak posebno vrijeme i više nije toliko bitno jesu li nam čizme elegantne ili nisu - samo da nam je udobno. Ali, osim čizmica u nekoliko verzija, postoji i jedna relativna novost koja nas je osvojila. 

U 2020., Ugg je predstavio liniju natikača i sandala koje su celebityji nosili cijelo ljeto, a nastavljaju i dalje. Hladnije vrijeme samo traži da imate čarape i dobili ste najudobnije papuče koje ste ikad imali. 

Uz kućni ogrtač doma ih nosi Gabrielle Union, a Instagram ih je prepun. Osim što su "čupave" i mekane, Ugg Slides imaju i platformu, a dolaze u nekoliko različitih modela i preslatkih boja ili kombinacija boja - čak i sa životinjskim uzorkom. 

Cijena ovakvih Uggsica je 970 kuna za većinu modela.