Fino i toplo

Ostajete doma? Vrijeme je da nabavite savršeni kućni ogrtač

01. studeni 2020.
Fotografija: Getty Images
Ines Madunić
Ines Madunić

Mekani, udobni, namijenjeni za ostanak kod kuće - kućni ogrtači apsolutni su must have tijekom hladnih mjeseci.

Kako god okrenuli, ova će nam jesen i zima izgledati pomalo drugačije. Definitivno ćemo više vremena provoditi kod kuće, a vanjske aktivnosti bit će rjeđe nego inače u hladnim mjesecima. Važno je zato dobro se opremiti stvarima koje ćemo koristiti na dnevnoj bazi, a koje će nam uljepšati boravak kod kuće. Kućni ogrtač jedna je od tih stvari koje će nam pomoći da nam bude udobno, toplo i da se osjećamo malo bolje.

Ovaj komad odjeće koji je stvoren za dugačka jutra uz šalicu toplog napitka može se nositi u svakom dobu dana, a iako je prvotno namijenjen za nošenje poslije tuširanja, to ne mora biti pravilo. Bitno je da pronađete neki u kojem će vam biti jako udobno, a onda, naravno, i da vam budu lijepi.

image
Bijeli ogrtač sa zvijezdama - 249,90 kn (Reserved) // Bijeli s plavim rubom - 49,99 € (H&M) // Rebrasti roza ogrtač - 229,90 kn (Oysho) // Tamno plavi sa zvijezdama - 299 kn (Yammamay)

Dok su oni satenski više rezervirani za ljeto, za jesen i zimu biramo one deblje, od frotira ili mekanog pamuka, malo mucaste kako bi nam sve oko nas bilo mekano. Evo izbora nekih od kućnih ogrtača koji će nam uljepšati kratke zimske dane i duge noći.

image
Pour Les Femmesdugi ogrtač - 204 € (akcijska cijena; FarFetch) // Pierre-Louis Mascia - 849 € (FarFetch) // Versace Donna ogrtač s uzorkom - 1,110 € (FarFetch) // Roza kućni ogrtač - 249,90 kn (Reserved) // Plavi s točkicama - 169,90 kn (Oysho)
---