Mirisni užici

Osvježavajući mirisi: ljetni parfemi citrusnih nota

26. lipanj 2020.
Fotografije: Promo
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Pri odabiru idealnog ljetnog parfema ne ograničavamo se samo na izbor onih ženskih - parfemi za njega jednako pristaju i ženskoj kozmetičkoj torbici, a jedan citrusnih nota možete isprobati uz novi broj Gloria Glam magazina.

Parfemske note osvježavajućih citrusnih mirisa idealne su za vruće ljeto. Bogate i teže parfeme mošusa ostavljamo za hladnije dane, a u narednim mjesecima tražimo osvježavajuće mirise koji će se savršeno uklopiti u ljetne modne igre. Dok traju visoke temperature, najbolji parfemi za nju i njega sadrže osvježavajuće citrusne note, a u nastavku smo izdvojili šest omiljenih mirisa.

Jedan od njih je novi Dsquared2 Green Wood parfem za muškarce koji ćemo slobodno posuditi iz njegovog ormarića. U parfemu se spajaju energija limuna i aromatična svježina santoline, obogaćene vibrantnim dodirima začinjenog bourbon papra, a možete ga pronaći i uz novi broj Glorije Glam na dar.

Citrusno i aromatično osvježenje nalazi se i u parfemu talijanske modne kuće Versace, kao i u Costa Azzurra Acqua parfemu s potpisom Tom Forda, koji dolazi u neodoljivoj bočici boje plavog mora. Dok svojim notama asociraju na šetnju prirodom, ovakvi pafemi nakon razdoblja izolacije savršeno nam gode i pristaju. Ovo je naš izbor. 

image
Maison Margiela Replica Beach Walk parfem (130 dolara)/
Gucci Mémoire d'une Odeur parfem (60 ml - 674 kn)/
Tom Ford Costa Azzurra Acqua parfem (128 dolara)/
Versace Yellow Diamond parfem (95 dolara)/
Dsquared2 Green Wood parfem/
Armani Privé Orangerie Venise parfem (50 ml - 827 kn)