gg interijeri

Biste li voljeli živjeti ovdje? Prostrana vila ima nekoliko aduta

04. travanj 2021.
Infinity bazen
Fotografije: Profimedia
Ines Madunić
Ines Madunić

Pop princeza i uspješna poduzetnica Rihanna nedavno je kupila imanje na Beverly Hillsu nedaleko jednako slavnih glazbenica Mariah Carey i Madonne, a vila nas je oduševila elegancijom te spojem tradicije i modernog.

Na čak 706 kvadratnih metara stambenog prostora prostire se nova kuća glazbenice i poduzetnice Rihanne, koja je za imanje na Beverly Hillsu dala 13,8 milijuna dolara. Kupila ga je od investitora Daniela Starra, koji je tražio 15 milijuna. 

Kuća je građena u obliku slova U, oko dvorišta u kojem je nekoliko mjesta za odmor i druženje te bazen i jacuzzi. U vili je pet spavaćih soba i sedam kupaonica, a glavna spavaća je povezana s golemim walk-in ormarom dostojnog fashion kraljice. Tu je i kućna teretana, a interijeri su prepuni zanimljivih umjetnina i statement komada. 

image
Iz svake se prostorije u prizemlju izlazi na dvorište
image
Impresivan glavni ulaz
image
Prostrano dvorište s bazenom

Iz svih prostorija u prizemlju može se izaći na dvorište zbog velikih staklenih stijena, a cijeli je prizemni kat otvorenog plana. Kuhinja i blagovaonica nastavljaju se na grandiozni glavni ulaz na kojem stoji golema statua bika, tu je i dnevni boravak s kaminom koji stoji na zidu od mramora. Isti materijal korišten je u cijeloj kuhinji, ali u bijelo-sivoj varijanti. 

image
Dnevni boravak s barom
image
Svi su podovi od hrastovine
image
Kuhinja s dva otoka i obložena mramorom
image
Mramorni zid i otvoreni kamin

Jedna je prostorija rezervirana za bar, a pored je također mjesto za druženje i odmor. Većina je namještaja crne, sive ili bijele boje, s ponekim detaljima od drva te metala pozlaćene boje. Zidovi su u nekim prostorijama također ukrašeni. 

Vani se također može odmarati na nekoliko mjesta - velikoj garnituri za veća društva, foteljama postavljenima oko otvorenog kamina ili na ležaljkama kod bazena. 

image
Infinity bazen
Fotografije: Profimedia
image
Jedan od vanjskih prostora za odmor
image
Kuća ima pet spavaćih soba
image
Garnitura za veća druženja

Inače, vila je izgrađena 1938. godine te je potpuno renovirana. 

image
Glavna spavaća soba
image
Bar je uređen u retro stilu