Renaissance

Danas slušamo: Beyoncéin novi album

29. srpanj 2022.

Fotografija: Profimedia

Pjesma "Break my soul" posljednjih je tjedana bila na repeat, a sad se playlisti pridružuju i ostali hitovi s očekivanog albuma Queen B.

Još jednom, cijeli svijet govori o Beyoncé. Novi album "Renaissance" službeno je objavljen, iako je nekoliko dana prije službenog datuma društvenim mrežama kolala informacija o curenju albuma. Niti to nije umanjilo euforiju koja trenutno vlada oko albuma kojeg je Beyoncé objavila nakon šest godina. 

Beyoncé je prije sedam dana otkrila popis pjesama koje se nalaze na albumu, s intrigantnim naslovima poput "I‘m that girl",  "Alien Superstar", "Church girl", "America has a problem", "Heated"... Na albumu se nalazi 16 pjesama, a svaka od njih dolazi u snažnom dance ritmu - to nam je pokazala prvi singlom "Break my soul" koji je postao instantni hit na svim platformama. 

"S izolacijom i nepravdom koja se događa posljednjih godinu dana, mislim da smo spremni pobjeći, putovati, ponovno živjeti, smijati se i voljeti. Osjećam da se sprema renesansa i želim biti dio tog eskapizma", 2021. godine rekla je za Harper‘s Bazaar. Album je puno više od live, love, laugh filozofije, pa ne očekujte sladunjavost i balade, Beyoncé je pripremila energetsku bombu i još jednom uzdrmala scenu - objavom singlice, naslovnicom za Vogue, wow kampanjom za album i novim pjesmama... Kakvo vrijeme za sve fanove Queen B... Album možete poslušati na Spotifyju, Dezzeru ili Youtubeu.