The Wager

Veselimo se još jednoj suradnji Leonarda DiCaprija i Martina Scorsesea

01. kolovoz 2022.

Fotografija: Profimedia

DiCaprija smo pet puta gledali u Scorseseovim filmovima, a najupečatljiva mu je bila uloga u popularnom filmu "Vuk s Wall Streeta". S jednim filmom u postprodukciji, veliki glumac i vrhunski redatelj najavili su još jednu suradnju.

Martin Scorsese i Leonardo DiCaprio surađivali su do sad čak šest puta: Lea smo gledali u Scorseseovim filmovima "Avijatičar", "Bande New Yorka", "Otok Shutter", "Pokojni" i "Vuk s Wall Streeta", a u pripremi je i film "Killers of the Flower Moon" u kojem će uz DiCaprija nastupiti i Robert De Niro - još jedna Scorseseova "muza". No osim navedenih šest naslova, najavljen je i sedmi: "The Wager". Posljednja dva najavljena filma snimljena su, odnosno snimat će se po istoimenim romanima američkoga autora Davida Granna.

Kad govorimo o "The Wageru", govorimo o pustolovnom filmu koji će biti smješten u četrdesete godine osamnaestoga stoljeća, a radnja će se baviti tridesetoricom muškaraca koji su se, preživjevši brodolom, zatekli zatočeni na izoliranome otoku negdje duž brazilske obale. Borba za život podrazumijevat će i borbu s vlastitim unutarnjim demonima i kompleksnim karakterima, a u okruženju u kojem je svaki dan borba za život, vrlo je važno sačuvati zdrav razum i dobre međuljudske odnose. O potencijalnom datumu, pa ni godini premijere još nema informacija, ali zato s uzbuđenjem iščekujemo svibanj 2023. godine kada će svjetla dana ugledati "Killers of the Flower moon". Pred Leonardom DiCaprijem i Martinom Scorseseom produktivna je i plodna godina, a mi jedva čekamo vidjeti njene rezultate.