Wow!

Leonie Hanne se zaljubila u suknju hrvatske dizajnerice

04. svibanj 2022.

Fotografija: Instagram/@leoniehanne

Uvijek nam je drago vidjeti domaći dizajn i izvan naših granica. Jedna od modnih dizajnerica koja redovito niže uspjehe je Marija Kulušić čija je suknja tema na profilu poznate njemačke influencerice.

Održivi i inovativni dizajn Marije Kulušić već je prepoznat i nagrađen i izvan granica Hrvatske, a sada ga je prepoznala i jedna od najpoznatijih modnih influencerica - Leonie Hanne. Sa svojih 4,2 milijuna pratitelja Leonie je podijelila posljednji look, a glavni dio outfita je suknja Marije Kulušić iz kolekcije za proljeće/ljeto 2022. Suknja "Kocka" rađena je od kombinacije pamuka i kože, koja je laserski rezana u efektne kvadrate koji čine resice. 

Leonie je suknju nosila uz crni kožni sako i modne dodatke u pastelno zelenoj boji - Hermès Kelly torbicu i Call It Spring sustainable sandale. Sjajna modna inspiracija za nadolazeće proljetne dane! Suknja je dostupna na službenoj stranici Marije Kulušić te na shopping platformi Zalando, gdje su inače dostupne Marijine kreacije. 

"Prvenstveno je izazov baviti se modnim dizajnom u današnjem moru svega, a u Hrvatskoj je to poseban izazov jer ako se radi o pomalo drugačijem senzibilitetu, publika se profilira na puno manji postotak i samim time je opstanak na tržištu uvelike otežan", rekla je Marija u jednom od prijašnjih intervjua za Gloriju Glam. Unatoč izazovima, iz sezone u sezonu uspijeva pomicati granice i nizati nove uspjehe. Jedino što možemo reći - bravo!