Za A‘marie djevojke

Nova cruise kolekcija donosi pregršt ljetnih favorita - naš je haljina od svile

06. srpanj 2020.
Gloria Glam

Nova curise kolekcija brenda A‘marie sastoji se od ženstvenih krojeva, udobnih i prozračnih materijala i boja koje će naglasiti osunčan ten.

Glavna zvijezda cruise kolekcije je haljina, ultimativni must have za kojim luduju sve A’marie djevojke. Dolazi u nekoliko fantastičnih krojeva i osvaja svojim detaljima. Model Villa će vrlo vjerojatno zamijeniti vašu najomiljeniju ljetnu haljinu, kako zbog šarmantnog kroja i boje vanilije, tako i zbog neodoljivih sitno izvezenih detalja i pojasa koji dodatno naglašava struk. 

image
Villa haljina 

Sea model će, s druge strane, sve privuči zahvaljujući otvorenim leđima i efektnoj čipki, dok su Big Splash i Hello Sunshine stvorene za kombinacije s ravnim sandalama ili bijelim tenisicama, a među favoritima će se sigurno naći i lanena haljina Take A Moment. Nju krase balon rukavi i šarmantne vezice kojima možete naglasiti figuru. 

image
Sea haljina/ Big Splash haljina 
image
Take A Moment model 
image
Hello Sunshine

Uz mini haljine, cruise kolekcija donosi i Sunset model koji je kao stvoren za vjenčanje ili neku drugu posebnu prigodu za koju biste voljeli odjenuti bijelu haljinu od skupocjene svile. 

image
Fotografije: Senja Vild
Sunset model 
image
Idealan za vjenčanja ili neke druge, svečane prilike 

Za sve one situacije kada želite ostaviti wow dojam bez puno truda, tu su A’marie kombinezoni. Ory je novitet u verziji od omiljenog ljetnog materijala lana, stvoren za bezbroj prilika i jedan od onih klasika kojem ćete se vraćati dugi niz godina…

image
Kombinezon Ory

Lavi je model iz proljetne linije, a u cruise kolekciji čeka vas u beige i crnoj boji. Jedno potpuno otkriveno, a drugo ukrašeno rame, ležeran kroj stisnut u struku uz pomoć remena od špage i vječno moderne boje njegove su upečatljive značajke. Novitet su i dva kratka kombinezona u divnoj nijansi zelene i neodoljivoj svijetlo rozoj boji. 

image
kombinezon Lavi 

U novoj kolekciji stižu i Milo hlače koje će se u bijeloj boji odlično spojiti s A'marie bluzama poput Viv-An, Sha i Shell modela, dok su one u crnoj stvorene za Take A Moment bluzu koja je jedna od glavnih favorita iz cruise kolekcije. 

image
Viv-An bluza/ Bijele hlače Milo 
image
Bluza Take A Moment/ Crne hlače Milo 

Kolekciju možete pronaći u A'marie trgovini, na službenoj stranici, a sve novitete iz ponude brenda potražite i na Instagram profilu.

Fotograf: Senja Vild

Model: Nabilah Harron

Make-up: Nabilah Harron

Kreativno vodstvo: Ana Bacinger

Lokacija: Mali dvorac