Cool suradnja!

Obožavamo motiv konja u izvedbi brenda Acne Studios!

28. srpanj 2022.

Fotografije: Promo

Capsule kolekcija za jesen/zimu rezultat je suradnje švedskog brenda i američkog umjetnika.

Ako volite jahanje ili ako jednostavno volite estetiku brenda Acne Studios i pomaknuti dizajn, imamo pravu kolekciju koja će zadovoljiti potrebu za cool komadima. Švedski brend udružio je snage s američkim umjetnikom Martinom LaBordeom, a rezultat je jesenska capsule kolekcija upotpunjena digitalnim printevima umjetnika. Glavni motiv kolekcije su konji, čije se se izrezane grafike nalaze na fluidnim satenskim košuljama, svilenim maramama, baggy hlačama i dugim haljinama.

Zvijezda kolekcije svakako je satenska haljina zelene boje s motivima konja i prirode, a jako cool izgledaju i hoodice te t-shirtevi s varijacijama na temu. Bazični komadi tako su pretvoreni u statement umjetničko djelo - savršeno za jesenske dane. Martin LaBorde je inače poznat kao umjetnik koji u svoje radove unosi nadrealne prikaze, spiritualnost, mističnost i alternativni pogled na svijet. Umjetnik je rođen s poremećajem sluha pa je prvih dvadeset godina života proveo u gotovo potpunoj tišini, što je oblikovalo njegov pogled na svijet i umjetnost koju stvara. Kolekcija je već dostupna na službenoj stranici brenda, a neke komade koje bismo dodali u košaricu izdvajamo nastavku.

image

Satenska haljina (3577 kn)/ mrežasta majica (1216 kn)/ košulja (2647 kn)/ t-shirt (1359 kn) - Acne Studios x Martin LaBorde