gg izbor

Saddle torba je jedini model koji ćete nositi godinu za godinom

09. rujan 2021.
Fotografije: Promo

Ako planirate uložiti u dizajnersku torbu, nećete pogriješiti ako odluka padne na saddle modele - britanski dizajnerski brend predstavio je dodatak koji stavljamo na listu želja.

Ako moramo izabrati dizajnerske modele torbi u koje se isplati uložiti, onda su to saddle modeli. Ove torbe imaju poseban šarm i već sezonama opravdavaju zašto su jedan od boljih modnih ulova, bez obzira na to pratite li trendove ili ne. Naime, saddle nikada neće biti out - francuska kuća Chloé primjerice već godinama nudi i profitira najviše na ovakvim preklopnim modelima, a iz sezone u sezonu novitet su i kod ostalih brendova. Povod ovoga puta je modna kuća Mulberry koja je u ponudu uključila savršenu jesensku saddle torbu, u nekoliko nijansi. 

Mulberry The Sadie torba ispunjava sve uvjete - kvalitetan i čvrst materijal jamči da će ovaj model izdržati sve prilike i izazove u kojima se nađe, a istovremeno je jako stylish, bezvremenska i veoma praktična - nije prevelika, niti minijaturna, točnije, dimenzije su idealne. Jedini dodatak jednostavnom i profinjenom dizajnu je zlatna kopča s ispisanim logom brenda i zlatnim prstenima na remenu i to je u suštini ono što saddle torbe čini poželjnima. Nisu ekstravagantne, već su jedan od onih modela koji ćete ujutro bez razmišljanja prebaciti preko ramena. Osim Mulberry modela, izdvojili smo još nekoliko saddle torbica koje fashionistice obožavaju. 

image
Novi model Mulberry torbe The Sadie (1195 funti)
image
Loewe Heel Duo torba (1280 eura)/
Celine Tabou torba/
Burberry torba od platna (9682 kn)/
Chloe Marcie medium saddle torba (1150 eura)