Modna suradnja

Zvijezda nove Acne Studios kampanje je Rosalía

07. listopad 2022.

Fotografije: Paul Kooiker

Spoj za koji nismo znali da ga želimo vidjeti!

Ključne komade iz kolekcije brenda Acne Studios u novoj kampanji nosi španjolska kantautorica i pjevačica Rosalía. Nizozemski fotograf Paul Kooiker pjevačicu je fotografirao kao muzu iz doba renesanse, a cijela priča provlači elemente minimalizma i maksimalizma, dvije suprotstavljene strane koje se provlače kroz estetiku brenda.

Jesenska kolekcija dolazi kao mozaik različitih ideja i osjećaja, pa se i kroz kampanju izmjenjuju povijesne reference uz trenutnu pop kulturu. Rosalia je za dizajnerski duo iza brenda bila idealan izbor za zaštitno lice, upravo jer se svojim stilom i karakterom prilagođava različitim razdobljima i smjerovima, baš kao što to radi i kroz svoju glazbu. 

"Sviđa mi se što je Acne Studios istovremeno jako odvažan, a elegantan. Brend koji vodi brigu o tkaninama, bojama, teksturama, sve je promišljeno i samim time izgleda zapanjujuće i svježe", komentirala je glazbenica suradnju.

Kolekcija donosi velike statement remene, kožne komade koji izgledaju snažno i sirovo, mini asimetričnu torbicu koja je već postala popularni komad na modnoj sceni. Modni spoj koji sjajno funkcionira!

image

Fotografije: Paul Kooiker