gg izbor

Jesen želimo provesti u ovim komadima skandinavskih brendova

14. rujan 2022.

Fotografije: Promo

Jesenske kolekcije omiljenih brendova stižu na police omiljenih shopping adresa - izdvajamo omiljene nam lookove.

Rado se okrećemo skandinavskim modnim adresama u potrazi za novitetima kojima ćemo nadograditi svoju garderobu. Proljetos predstavljene kolekcije za jesensku sezonu konačno su stigle u dućane i online shopove, a ono što skandinavski dizajneri sugeriraju za ovu jesen su novi kodovi poslovnog odijevanja, zaokret prema western motivima te minimalizam i udobnost - elementi koji su u srži neopterećenog Skandi stila. 

Naši favoriti nalaze se u ponudi brendova koji su po popularnosti odavno nadišli granice svoje zemlje. Ganni, By Malene Birger, Stine Goya, Baum und Pferdgarten predlažu komade u kojima želimo provesti ovu jesen. Naglasak je i na dopamine dressingu i odjeći koja poziva na zabavu - uočili smo odličnu pencil haljinu brenda Stine Goya, dok Baum und Pferdgarten ima odlične primjerke odijela i sakoa koje krasi pinstriped uzorak.

image

Baum und Pferdgarten

Na listi želja nam je i mekano pletivo s debelim prugama crvene boje, idealno za sve dnevne prilike i kombinacije. Nove kolekcije skandi brendova nalaze se u ponudi concept storea Garderoba, čiji dućan možete pronaći na adresama u Zagrebu i Rovinju, ili na online shopu. GG favorite izdvajamo u nastavku. 

image

Kolekcija brend Rodebjer 

image

By Malene Birger jesenska kolekcija 

image

Kolekcija brenda Stine Goya

image

Kolekcija By Malene Birger

image

Look iz Ganni kolekcije