Juno

Nova kolekcija nakita za obožavateljice vintage minimalizma

07. studeni 2022.

Fotografije: Rajna Raguž
Make-up i frizura: Ivica Palinić
Kreativno vodstvo: Anita Dujić Broadfoot.

Gloria Glam

Minimalistički dizajn s dozom vintage estetike donosi nam Anita Dujić Broadfoot u novoj kolekciji brenda Juno.

Vintage dizajn hit je ove sezone, a srebro, zlato, rubini, garnet i svila materijali su s kojima Juno ulazi u hladnije dane. 

"Komadi nakita savršen su način izražavanja. Nošenje pravog nakita može podići vaš izgled na potpuno novu razinu, bilo da se radi o ekstravagantnom prstenu, jednostavnoj ogrlici i narukvici ili suptilnim naušnicama s detaljima", objašnjava Anita i dodaje kako u modnim igrama ne postoje pravila ni ograničenja, već je sve dozvoljeno ako je dobro izbalansirano pa tako i nošenje nakita u slojevima, ili pak setovi nakita. 

image

Fotografije potpisuje Rajna Raguž, make up i frizuru Ivica Palinić, dok je krativno vodstvo te stajling  odradila Anita Dujić Broadfoot.

Novom kolekcijom nakita, Anita se pridružuje svjetskim trendovima u stvaranju transformativnog nakita te kombiniranjem nekoliko stilova u jednom komadu, on se prilagođava ženi koja ga nosi i njezinom raspoloženju. 

"Juno je majstor prilagodbe i uz nekoliko malih izmjena vaš dnevni look vrlo lako možete transformirati u večernji. Slaganjem nekoliko prstena u set ili dodavanjem dodatne narukvice i ogrlice, vaš izgled poprima totalno nove dimenzije", pojasnila je Anita Dujić Broadfoot.

image

Juno nakit možete pronaći na web shopu www.junostudio.co,  te u koncept dućanima Kawa u Dubrovniku i Trogir Experience u Trogiru.