gg izbor

Sezona pletiva je stigla, a mi smo izabrali deset cool modela

14. rujan 2022.

Fotografija: IMAXtree

Opremite se udobnim pletenim komadima koji će se ukopiti u svaki look - casual, poslovni, elegantniji...

Gigi Hadid pokrenula je modni brend luksuznog pletiva od kašmira i vune, Brad Pitt udružio se sa Sat Hari za brend God‘s True Cashmere koji također temelji na premium odjeći od kašmira. Jesenska modna sezona može se sažeti u dvije riječi: udobno pletivo čija je sezona službeno otvorena. Za popularnim prugastim puloverom iz ponude Arketa (o kojem smo pisali ovdje) već vlada velika potražnja, a osim ovog temeljnog komada, kardigani će također imati svoj trenutak. Za njima posežemo prilikom slojevitog odijevanja - odličan su modni saveznik u sezoni promjenjivog vremena i iznimno su prilagodljivi u različitim kombinacijama, s različitim modnim komadima.

U duhu collage mode koja se pojavljivala u kolekcijama za ovu sezonu, nose i cable knit puloveri, a čini nam se i da će ova godina biti u znaku optimističnih pletiva u jarkim bojama, uzorcima i motivima koji unose dozu radosti u svaki dan. Imamo 10 primjeraka mekanih, ugodnih, toplih pulovera, kardigana i dolčevita s kojima možete krenuti u novu hladniju sezonu.

image

Vesta bez rukava Zara (199,90 kn/26,53 eura)/ dolčevita u dvije boje Peter Do; Net-a-Porter (5659 kn/752 eura)/ oversized pulover Rag&Bone; Net-a-Porter (4973 kn/660 eura)

image

Prugasta dolčevita COS (250 eura)/ pulover s uzorkom Mango (249,90 kn/ 33,17 eura)/ dolčevita COS (250 eura)

image

Kardigan COS (125 eura)/ rebrasti kardigan Massimo Dutti (449 kn/59,59 eura)/ rebrasti pulover Mango (349,90 kn/46,44 eura)