Glamur i sjaj

Torba + čizme: dva komada kao stvorena za sezonu slavlja

25. listopad 2022.

Fotografije: Mango 

S obzirom na to da su oba posuta kristalima, teško ih je ne primijetiti.

U high street trgovine već su počele stizati kolekcije namijenjene sezoni slavlja koja nam je – barem prijašnjih godina – kretala krajem studenoga. S obzirom na to da već dva tjedna čitamo o božićnim linijama koje su stigle u trgovine – osobito one za uređenje doma – ne bi nas čudilo da i slavlje ove godine krene ranije pa na tragu toga nikada nije prerano za kupovinu ovogodišnjih favorita.

A njih smo pronašli u novoj kolekciji brenda Mango koja donosi glamur i sjaj za sezonu blagdana. Lureks, cvjetni uzorak i volani detalji su koji se ističu na novim komadima za posebne prigode, ali nama su pozornost privukli jedna torbica i jedne čizme.

Radi se o komadima posutim kristalićima što ih čini idealnima za bilo kakav tip slavlja ili za one dane kada jednostavno želite over the top modnu kombinaciju. Elegantnu torbicu od baršuna posutu kristalima zamišljamo i u svakodnevnim kombinacijama uz traperice ili profinjenu bluzu, dok su čizme od mrežastog materijala s kristalima zaista poseban komad koji će idealno pristajati uz elegantnu midi haljinu crne ili ružičaste nijanse, ali možemo ih zamisliti i u kombinaciji s kostimom – sako i mini suknja od tvida čine se kao dobar izbor. Špic model donosi dozu seksepila jer je potpuno proziran i dolazi s potpeticom od 10 cm.

image

Čizme Mango, 599,90 kn/ 79,62 eura (ekskluzivno online)

image

Torba Mango 249,90 kn/33,17 eura