Od organskog pamuka

GG izbor: lunilou home kolekcija

21. rujan 2020.
Fotografije:lunilou
Gloria Glam

Novitet iz lunilou kolekcije je divna home kolekcija od najfinijeg organskog pamuka.

Za najudobniji i najzdraviji san, lunilou je napravio posebnu kolekciju posteljina od najfinijeg organskog pamuka. U kolekciji se nalaze komadi za djecu i za odrasle, a radi se o posteljini proizvedenoj bez štetnih kemikalija, dok korištenje organskog pamuka doprinosi održivosti. Potrebno je manje vode za njegovu proizvodnju, a ne tretira se ni otrovnim kemijskim pesticidima ili oštrim kemijskim sredstvima za čišćenje i tretmanima tkanina kojima može biti izložena konvencionalna posteljina.

"Prelazak na posteljinu od organskog pamuka pozitivan je korak prema zdravijem domu i okolišu. Ali s toliko izbora posteljine između kojih možete odabrati, kako možete razlikovati blagodati svakog organskog proizvoda za posteljinu? Najbolji način da započnete potragu za najboljom posteljinom za svoju spavaću sobu je suziti izbor prema materijalima. Neka od najudobnijih dostupnih vlakana su organski pamuk i vuna. Međutim, trebali biste imati na umu da mnogi uobičajeni proizvodi za posteljinu koji sadrže organske materijale mogu također uključivati sintetičku tkaninu. Naš set posteljina je topao, prozračan i ne sadrži sintetičke tkanine. Vaši snovi na lunilou posteljini bit će mirni, tako da možete ujutro ustati odmorni i spremni za nove avanture", poručila je Ivana Čirjak, suvlasnica lunilou.

Spavanje donosi širok raspon tjelesnih i mentalnih blagodati. Od rođenja nadalje, dobrobit vašeg djeteta ovisi o njegovom dovoljno spavanju za njegovu dob i razinu aktivnosti.

"Ukrasite dječju spavaću sobu elegantnom, kvalitetnom, ekološkom dječjom posteljinom za djevojčice i dječake. Dječji krevet utočište je udobnosti i sigurnosti, koje mora biti samo njihovo. Posebno smo birali materijale za dječju posteljinu kako bi ona bila izdržljiva i dugotrajna nakon svih pranja. Naša dječja posteljina stvorit će toplo i ugodno okruženje za spavaće sobe i osigurati malenima dovoljno odmora. Ukrasne vrpce na jastučnicama i pokrivaču dati će onaj završni stilski dodir", kazala je suvlasnica Izabel Kovačić.

Setove posteljina, mekane deke i zavjese možete pronaći na www.lunilou.com