Vjenčanje u Parizu

Oui! Natalia Vodianova nosila je chic vjenčanicu ruske dizajnerice

22. rujan 2020.
Fotografija: Instagram
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Umjesto raskošnih vjenčanica mladenke se na manjim vjenčanjima odlučuju za jednostavnije haljine midi dužine, poput ruske manekenke i poduzetnice koja je ‘oui‘ izrekla u Parizu.

Na intimnoj ceremoniji vjenčali su se Natalia Vodianova i njezin dugogodišnji partner Antoine Arnault. Učinili su to u Parizu, a manekenka i filantropkinja podijelila je fotografiju i video snimljen nakon izlaska iz vijećnice. Romantično i chic, baš kako jedno francusko vjenčanje i zamišljamo.

Sudeći po celebrity vjenčanima koja su održana u vrijeme pandemije, za mala slavlja mladenke biraju jednostavne krojeve i haljine vintage stila koje sežu do ili ispod koljena. Manekenka je nosila vjenčanicu ruske dizajnerice Ulyane Sergeenko. Couture model retro stila krase naglašena ramena, tanki pojas u krugu i kragna s izvezenim detaljima u boji, dok je za buket izabrala jednostavno zeleno bilje i bršljan. Njezin suprug s kojim ima dva sina nosio je odijelo brenda Berluti, čiji je izvršni direktor i koji je dio LVMH grupacije koju posjeduje njegova obitelj. 

Par se zaručio početkom godine, a vjenčanje su zbog pandemije koronavirusa morali odgoditi. Da je situacija drugačija, vjerujemo da bi priredili raskošno slavlje, no ova intimna ceremonija i sreća na licima mladenaca čine još slađu celebrity ljubavnu priču s pariškim happy endom.