Shotgun Wedding

Jennifer Lopez je vječna mladenka - na ekranu

26. rujan 2022.

Fotografija: Profimedia

Za one koji se ne mogu zasititi Jennifer Lopez u ulozi mladenke, slijedi još jedan zabavan i uzbudljivi film o vjenčanju. No, ovaj put nije riječ o tipičnoj romantičnoj komediji, već o akciji čiji je cilj narušiti, a ne ispuniti očekivanja.

Ako postoji prizor koji obožavateljima romantičnih komedija ne može dosaditi, onda je to definitivno Jennifer Lopez u vjenčanici. Dobra je vijest da već za nekoliko mjeseci, točnije 27. siječnja, na Amazon Prime dolazi još jedna, ne tako tipična komedija, s veličanstvenom Lopez u glavnoj ulozi. "Shotgun Wedding" pratit će Darcy (Jennifer Lopez) i Toma (Josh Duhamel) u avanturi koju donosi destinacijsko vjenčanje. Dvije različite, osebujne i podjednako tvrdoglave obitelji koje se, dakako, u svojim punim sastavima zateknu na jednom mjestu, samo su jedna od niza prepreka s kojima se mladenci moraju suočiti. Da stvar bude bolja, gora ili u najmanju ruku kompliciranija, svi se zajedno nađu u bezizlaznoj situaciji kad ih skupina kriminalaca zarobi kao taoce.

Žanrovski smješten u polje akcijske, a ne romantične komedije, film će svojoj publici ipak morati ponuditi dozu romantike. Na kraju dana, obožavatelji J.Lo već imaju čvrsta očekivanja kad su u pitanju filmovi s njom u ulozi mladenke. Ipak, izgleda da će ta očekivanja biti potpuno narušena. Prve slike iz nadolazećeg filma prikazuju glumicu u senzacionalnoj, voluminoznoj vjenčanici od tila, ali ne u tipičnom svadbenom ambijentu, i definitivno ne u romantičnom zagrljaju s budućim mužem. Tu je i komični prizor taoca zatočenih u bazenu, koji upućuje na to kako će glamur koji podrazumijeva vjenčanje biti zamijenjen panikom i traženjem načina za preživljavanje, što će zavjetu i riječima "dok nas smrt ne rastavi" dati posve novo značenje.

Pod režijskim nadzorom Jasona Moorea, redatelja originalnog filma "Pitch Perfect", u filmu će nastupiti i Jennifer Coolidge, Sonia Braga, Lenny Kravitz i Steve Coulter. "Prepun akcije, komedije i daška romantike, ‘Shotgun Wedding‘ jedan je od rijetkih filmova koji nudi nešto za svakoga", izjava je Jennifer Salke, voditeljice Amazon studija. "S glumačkom ekipom koju predvode Jennifer Lopez i Josh Duhamel, film pršti fantastičnim izvedbama. Oduševljeni smo jer dajemo sve u našoj moći kako bismo ovaj urnebesni, svestrani film predstavili publici Prime Videa diljem svijeta."

image

Fotografija: Profimedia

Posljednji film koji uključuje Jennifer Lopez i vjenčanje bio je "Marry Me", a u vjenčanici smo je gledali i u filmovima "The Wedding Planner" i "Monster in Law". I ne, film u kojem se vjenčanje odvije bez komplikacija, prepreka i izazova ne postoji, a "Shotgun Wedding" nastavit će taj niz, u zabavnoj radnji koja umjesto podvezice uključuje pištolj, a umjesto matičara - otmičare.