Čisti luksuz

Ovako žive supermodeli: Zavirite u vilu Cindy Crawford na Beverly Hillsu

30. kolovoz 2020.
FOTOGRAFIJE: Profimedia

Nakon tri godine, supermodel i njezin suprug prodaju peterosobnu kuću na Beverly Hillsu. Bez brige, imaju još tri nekretnine u širem području Los Angelesa.

Odgovor na pitanje kako žive supermodeli - upravo je pred vama. Fotografije vile koju su Cindy Crawford i njezin suprug Rande Gerber kupili prije tri godine objavljene su nakon što su stavili vilu na tržište. Za nju traže 15.995 milijuna dolara, a platili su je 4,37 milijuna manje kad su je 2017. kupovali od Ryana Teddera, frontmena One Republica. 

image
Svaka soba ima izlaz na veliko dvorište

Prizemnica je izgrađena 1959. godine i ima pet spavaćih soba i jednako toliko kupaonica, a sve sobe imaju izlaz na veliko dvorište koje je odijeljeno samo staklenim stijenama. 

image
Jedan od više prostora za dnevni odmor

U njemu dominira raskošno drvo koje radi prirodan hlad, a tamo su još vanjski bazen, spa, roštilj i vanjski kamin oko kojega je prostor za sjedenje. 

image
Vanjski kamin

U dnevnom boravku dominira golemi kamin, koji se proteže cijelim zaobljenim zidom, a na njega se nastavlja bar. 

image
Dio dnevnog boravka s barom

 Zanimljiv detalj u blagovaonici je veliko ogledalo koje se proteže gotovo od poda do stropa. 

image
Veliko ogledalo u blagovaonici
image
Prostrana kuhinja u bijelom

Velika kuhinja ima radne površine od bijelog mramora, a ostatak je u bijeloj boji. U kući još postoji i "skrivena" medijska soba. 

image
Medijska soba

Od boja dominiraju bijela s crnim i plavim naglascima. Tako je i u svim spavaćim sobama te kupaonicama. Svaka prostorija ima velike prozore i pogled na raskošni vrt i dvorište, koje je prepuno agruma i drugih tropskih biljaka. 

image
Dvorište u kojem dominira veliko drvo

Stambeno područje ima oko 500 kvadratnih metara, dok se cijelo imanje proteže na više od 4040 kvadratnih metara. 
U tri godine, koliko su tamo živjeli, Cindy i Rande nisu radili velike preinake. Bivši vlasnik u potpunosti je renovirao kuću i nadogradio spavaću sobu, dnevni boravak i garažu za tri automobila. 

image
Jedna od pet spavaćih soba
image
Jedna od kupaonica

Par ima dvoje djece, Kaiju i Presleyja, koji se oboje bave manekenstvom, dok je Gerber biznismen i bivši model.

image
Svaka soba ima svoju kupaonicu

Obitelj ima još dvije kuće u Malibuu te stan u La Quinti, točnije u zatvorenom naselju Madison Club, koji su prošle godine kupili za 4,9 milijuna dolara. Početkom godine skoro su prodali jednu od dvije kuće u Malibuu, ali su zbog koronavirusa kupci morali odustati. 

image
Pogled iz dvorišta