GG interijeri

Prozračan njujorški stan s terasom iz snova

27. rujan 2020.
Fotografije: Profimedia
Ines Madunić
Ines Madunić

Zvijezda ‘Igre prijestolja‘ Sophie Turner dobila je prvo dijete s mužem Joeom Jonasom i već nekoliko mjeseci žive u Los Angelesu. Zato prodaju predivan stan na Manhattanu u kojem su živjeli protekle dvije godine.

U kvartu Nolita na Manhattanu, u zgradi izgrađenoj 2015. godine stan je koji se prostire na 270 kvadratnih metara i koji je nedavno stavljen na tržište. Nakon što su tamo živjeli dvije godine, glumica Sophie Turner i glazbenik Joe Jonas prodaju ga jer su odlučili živjeti u Los Angelesu. 

image
Dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica u open spaceu

Stan na trećem od ukupno osam katova ima tri sobe, prostranu dnevnu sobu s otvorenom kuhinjom i blagovaonicom, a možda najbolji dio cijelog stana terasa je koja se prostire na čak 134 kvadratna metra. 

image
Impresivna terasa usred Manhattana
image
Na terasi od 134 kvadrata ima mjesta za nekoliko sjedećih garnitura

Osim tri spavaće sobe, tu su i tri kupaonice, a cijena je 5,9 milijuna dolara. Podovi od bijelog hrasta pokrivaju cijeli stan, a tu su i dizajnerske pločice u kuhinji. 

image
Kuhinja je vrhunski opremljena

Cijeli je stan vrlo prozračan, bez previše namještaja i u svijetlim bojama, a specifična je kombinacija modernog i starinskog namještaja. Kuhinja je bijela s tamnim naglascima, poput barskih stolaca uz kuhinjski otok, a radne površine su mramorne. 

image
Moderna otvorena kuhinja

Kuhinja je vrhunski opremljena, a osim standardnih aparata, tu je i veliki uređaj za hlađenje i čuvanje vina. Zidove krase uglavnom djela suvremene umjetnosti. 

image
Kombinacija modernog i starinskog namještaja

Glavna spavaća soba ima veliki walk in ormar te kupaonicu s kadom. 

image
Glavna spavaća soba s izlazom na terasu

Iako je smješten u iznimno urbanom okruženju - ipak se radi o Manhattanu - stan je pun svjetla jer se proteže preko cijele zgrade i prozori su smješteni na dvije strane gotovo po cijeloj dužini - na jednoj strani su staklene stijene, dok je s druge izlaz na terasu. 

image
Sve su prostorije pune svjetla
image
Jedna od tri kupaonice

Sophie i Joe ove su godine postali roditelji, a prošle su godine kupili vilu u Encinu u Los Angelesu za 14 milijuna dolara. 

image
Dnevni boravak minimalističkog uređenja
image
Blagovaonica se nastavlja na kuhinju