Tjedan mode u New Yorku

Christian Siriano donosi nam očaravajuću narančastu

08. rujan 2021.
Fotografije: IMAXtree
Gloria Glam

Od (ne)boja pa sve do neonskih, nova kolekcija Christiana Siriana pršti nijansama, a nama je najdraža narančasta koja je svojevrsni omaž njegovoj baki Talijanki.

Tjedan mode u New Yorku otvoren je, između ostalog, revijom dizajnera Christiana Siriana koji je svoju proljetnu kolekciju predstavio u Gotham Hallu. Kreativac kojem slava nije strana - često odijeva zvijezde za crveni tepih, a kao pobjednik showa Project Runway i sam je bio televizijska zvijezda - potvrdio je kako smatra da živi "američki san". 

"Svakako ga živim. Kao dječak sam želio biti modni dizajner i kreirati odjeću", izjavio je Siriano koji svoju ljubav prema dizajniranju želi podijeliti sa svima - odnosno sa svim tipovima žena. Upravo zbog toga je angažirao modele s oblinama prije nego li je to bilo popularno, a svoj odabir ponovio je i ove sezone te je show otvorila Precious Lee. 

image
Look u kojem je Presious Lee otvorila reviju 
image
Posljednji look revije - također, Precious Lee 

Inspiraciju za kolekciju pronašao je u starim obiteljskim fotografijama, prvenstveno u svojoj baki Talijanki kojoj je posvetio odabir jarke narančaste. 

Odijelo s asimetričnim porubom, grudnjak + hlače, mala crna haljina, voluminozne kreacije s velikim volanima samo su neki od modela koje je Siriano uključio u kolekciju za proljeće/ljeto 2022., a koje možemo očekivati na crvenom tepihu ili na nekim od njegovih vjernih obožavateljicama među kojima su Coco Rocha, Katie Holmes i Alicia Silverstone.