(after)party

Party favoriti nalaze se u novoj unaesthetik kolekciji

17. prosinac 2022.

Fotografije: Matković&Vild

Sezona partya je super, sezona afterpartya je još bolja i zato unaesthetik cure biraju komade od dekonstruiranog pletiva prožetog srebrnim i zlatnim metalnim nitima.

Mjesec prosinac doba je godine u kojemu modne entuzijastice biraju samo najbolje komade za nadolazeće partije. Dizajneri su za pripremili šljokice, baršun i festive uzorke, no osim popularnih šljokica, ističe se unikatan i upečatljiv dizajn domaćeg brenda unaesthetik.

DNK i potpis brenda je dekonstruirano pletivo koje zahvaljujući jedinstvenom procesu dekonstrukcije i nemogućnost kontroliranja prilikom istog garantira unikatnost svakog odjevnog predmeta. Svaki novi komad šivan je od punog pletiva, a potom je ručno i zasebno dekonstruiran. 

Nova (after)party kolekcija bazirana je na istom prozračnom materijalu i nametnula nam se kao must have za party sezonu. Dosadašnje oversized siluete ove blagdanske sezone dizajner je zamijenio ultra seksi, kratkim i uskim formama. Poželjni modni komadi obogaćeni su srebrnim i zlatnim metalik nitima, koje daju prepoznatljivoj paučinastoj podlozi pletiva dodatni wow efekt.

Dizajner ističe: "U krojevima koji se referiraju na 70-te i 90-te godine prošlog stoljeća, unaesthetik (after)party cure Yvonne i Evita pred objektivom fotografskog dvojca Matković&Vild postale su Crystal Carington".

S fokusom na pulovere koji se nose kao haljine, mikro minice dugih rukava i golih leđa te trapez hlače, fotografije su inspirirane događajima nakon razuzdanih tuluma u kultnom njujorškom klubu, Studio 54. Kao i uvijek, dizajner brenda Marko Plukavec ostaje d osljedan slow fashion konceptu, a unaesthetik kolekcija dostupna je putem Instagram profila brenda i Facebook stranice. Isprobati se može u Zagrebu od 14. do 16. prosinca 2022. na pop-up eventu u poslovnom shopping centru Bravo na adresi Preradovićeva 34, od 12:00 do 18:00 sati.