gg izbor

Obožavamo dizajn Magde Butrym: cvjetnu haljinu stavljamo na listu želja

28. srpanj 2022.

Fotografija: Promo

Osim luksuznog modela poljske dizajnerice, sličan model inspiriran ženstvenom estetikom pronalazimo i u high street ponudi.

Komadi od mrežastog tila nametnuli su se kao mikro trend ove sezone. najčešće u obliku transparentnog topa ili haljine, mesh komadi dolaze uz apstraktni uzorak koji asovira na cyber estetiku, no sve češće nailazimo na mrežaste haljine koje zaokreću prema klasično ženstvenoj estetici - uzorak cvijeća i pastelne boje u tome imaju glavnu riječ. Haljina koju možemo zamisliti kao dio looka za ljetno ili jesensko vjenčanje ili sličnu svečanost pronašli smo u kolekciji dizajnerice Magde Butrym. Trenutno jedna od najpoželjnijih dizajnerica poznata je po ženstvenim siluetama koje prate liniju tijela, po apliciranim detaljima cvijeća i tankim naramenicama koje daju na zavodljivosti.

U kolekciji kojom prevladavaju neutralne boje izdvaja se model drapirane cvjetne haljine koja prati liniju tijela te spaja eleganciju sa seksepilom. Cijena iznosi nešto manje od 9000 kuna, a ako vam se ne uklapa u budžet, jako sličnu verziju pronašli smo u kolekciji high street kuće Zara. Dva modela ovih haljina od tila razlikuju se tek u uzorku, koji je na Zarinom modelu krupniji i zamagljeniji te cvjetnom detalju koji se veže oko vrata. Cijena Zarine haljine iznosi 199,90 kuna i također je sjajna opcija za prilike poput vjenčanja. Sjajno će se slagati uz natikače na petu u svijetlim nijansama poput bijele ili metalik srebrne, ali i uz sandale s tankim vezicama u nekoj od jačih boja, poput narančaste ili plave. 

image

Nabrana haljina od tila Magda Butrym (1165 eura)

image

haljina od mrežastog tila s uzorkom Zara (199,90 kn)