Bare

Parfem čiji ste tajni sastojak - vi

01. kolovoz 2022.

Fotografije: Victoria‘s Secret 

Gloria Glam

Nakon čak pet godina, brend Victoria‘s Secret predstavio je novi parfem - Bare, a čak i njime naglašavaju zaokret kojim već neko vrijeme pokušavaju spasiti brend.

Novi parfem poznatog brenda donjeg rublja nazvan "Bare" prilagođava se svakoj osobi, odnosno u kontaktu s vašim tijelom i prirodnim mirisom kreira jedinstveni miris. Iz brenda poručuju kako se radi o do sada najintimnijem mirisu iz njihove ponude. 

"U fokusu je neprimjetno samopouzdanje koje proizlazi iz poznavanja sebe i slavi individualnost u najprirodnijoj formi. Odabir parfema je vrlo osoban pa smo se odlučili posvetiti stvaranju jedinstvenog mirisa s kojim se ljudi istovremeno mogu povezati, ali i koji je unikatan za sve koji ga nose", poručila je Kristen Lagoa, potpredsjednica beauty i modnih dodataka u Victoria‘s Secretu. 

Bare Eau de Parfum je kreiran u suradnji s međunarodnom parfemskom školom Symrise, a donosi drvenasto-cvjetnu mješavinu: mandarinu s Madagaskara, latice ljubičica iz Egipta, dok se u bazi nalazi australska sandalovina. Jedinstveni miris je stvoren od ponovno korištenih materijala te se vodilo računa o tome da su sastojci iz odgovornih izvora, dok je cijeli proizvod na tragu misije Victoria‘s Secreta da stvara odjeću i dodatke kojima slavi sve žene. 

Umirujuć, ali zanosan, nježan, ali senzualan - sve je to novi parfem koji želi naglasiti prirodnu ljepotu osobe koja ga nosi bez da prikrije njezinu individualnost i prirodni miris. 

Parfem dolazi u bočici od 50 i 100 ml, a cijena mu se kreće od 590 kuna