Pregled noviteta

gg izbor za ‘back to office‘ sezonu

18. kolovoz 2022.

Fotografije: Promo

Modna lista želja polako poprima obilježja jesenske garderobe - izdvajamo 17 favorita za ulazak u novu sezonu.

Jesenski modni favoriti već su počeli pristizati u ponudu trgovina pa s njima kreće priprema za "back to office" sezonu. Neovisno o tome jeste li se već vratili u ured ili tek krećete s godišnjim odmorom, kraj kolovoza tradicionalno je vezan za obnovu garderobe. Dok se trendovi tek kristaliziraju, važnije od toga je nadopuniti garderobu s bazičnim modnim komadima, odnosno jesenskim essentials komadima.

image

Fotografije: IMAXtree

image

Fotografije: IMAXtree

image

Fotografije: IMAXtree

image

Fotografije: IMAXtree

Ono bez čega ne možemo - dobar par gležnjača, cipela na nisku petu ili mokasinki - ovisno o stilu i preferencijama. Mokasinke su svakako najudobnija jesenska opcija, no u kišnim i hlandijim danima, ipak se oslanjamo na dobre kožne gležnjače ili visoke čizme. One kaubojskog stila će, sudeći po ponudi, zavladati ovom sezonom. Upgrade klasičnom odijelu je prsluk koji se nosi ispod sakoa ili samostalno, uz košulju, t-shirt ili tanki pulover. Obraćamo pažnju na dobre poslovne hlače - osim klasičnih modela, efektni su oni od kože koji su zaslužni za jesenski power look, a ne bejžimo niti od kolorita koji nije rezerviran samo za ljeto - i jesen prolazi u znaku optimističnih nijansa koje su obilježile cijelu 2022. godinu. Neke od noviteta iz ponude omiljenih brendova izdavajmo u nastavku. 

image

Nabrana mini suknja Zara (179,90 kn)/ prsluk od lana Zara (229,90 kn)/ srebrna narukvica Cos (39 eura)/ kaubojske čizme Zara (699,90 kn)/ sako & Other Stories (149 eura)

image

Prsluk na prugice Mango (349,90 kn)/ kožne hlače Massimo Dutti (2599 kn)/ pletena haljina s prorezom Mango (399,90 kn)/ isprepletena torba Mango (449,90 kn)/ gležnjače na petu Massimo Dutti (1199 kn)/ haljina s pojasom Massimo Dutti (1599 kn)

image

Oglrica Cos (35 eura)/ cipele s ukrasom Zara (349,90 kn)/ slip haljina Arket (119 eura)/ kožni remen Arket (69 eura)/ torba na preklop & Other Stories (129 eura)/ mokasinke Cos (175 eura)