LINK by Ogi

Moda kao igra u novoj kolekciji Ogi Antunac

10. listopad 2022.

Fotografije: Sanja Jagatić
Model: Petra Vukotić Relatum agency
Šminka: Nina Pejnović

Dizajnerica Ogi Antunac predstavlja novu kolekciju zbog koje zimu željno iščekujemo.

Brend LINK by Ogi sinonim je za bezvremenski dizajn i kvalitetu, a novom kolekcijom za jesen/zimu još jednom donosi hrabre, promišljene i drugačije kreacije. Lajtmotiv ove kolekcije su posebne tkanine s kojima se dizajnerica poigrala s lasersko rezanim detaljjima, reljefnim posebnostima i zip umecima. 

---

---

image

Novu kolekciju možete pronaći na link-by-ogi.com

Uz nezaobilaznu crnu boju koju Ogi već gotovo pa religiozno provlači kroz svaku svoju kolekciju, ovog puta spretno je uključila i nijanse koje su neočekivane za brend LINK by Ogi. Nijanse prljavo roze, boje maline i žute pažljivo su i nenametljivo dodane u novu kolekciju. 

image

Na službenom Instagram profilu brenda pratite sve novosti 

Uz jakne koje su uvijek statement komadi ovog brenda Ogi je odlučila svojim klijenticama pružiti i moment u kojem će se moći zaigrati komadima poput tunika, vesta i kombinezona.

"LINK by Ogi žena je jedna hrabra, profesionalna, suvremena i urbana žena. Ona ne mora biti, ona već jest. Mislim da se ljudi općenito previše opterećuju modom. Za nas koji ju radimo ona jest ozbiljan posao, ali za one koji ju konzumiraju treba biti igra", objašnjava dizajnerica dodajući kako ju neizmjerno veseli kada vidi na koji način njene klijentice interpretiraju njenu modu i kako je prilagođavaju vlastitim potrebama. 

Nakon predstavljanja kolekcije u New Yorku prošli mjesec,m Ogi Antunac jedna je od rijetkih domaćih dizajnerica koja već godinama već paralelno radi i stvara kolekcije za naše i strano tržište te svake sezone nastoji otvoriti neke nove kreativne momente koji će biti zanimljivi na oba kontinenta.