Inspiracija

Pet jesenskih lookova by Nika Turković

09. studeni 2022.

Fotografije: Promo

Gloria Glam

Nika Turković nosi pet outfita koji nam služe kao inspiracija za stil koji koketira s modnim trendovima, cijeni udobnost i zrači dobrim stilom.

Glazbenica Nika Turković slovi za pravu modnu inspiraciju - volimo Nikin profinjeni stil, sklonost minimalizmu, ali i snažnom modnom izričaju. Nika jako dobro nosi aktualne modne trendove koje prilagođava svom stilu. U novom Karla editorijalu, vješto je kombinirala najpoželjnije komade Twinset odjeće s modnim dodacima svjetskih modnih brendova koji su dostupni u Karla trgovinama.

Odabrala pet lookova iz nove Twinset kolekcije i pritom se vodila svojim modnim motom:

"Manje je više. Nikada ne robujem trendovima nauštrb udobnosti. Pratim trendove, ali ne slijepo. Volim biti jednostavna, a posebna. Da, mogla bih reći da je London ostavio traga na mom stilu", rekla nam je Nika.

Kao logičan izbor nametnuo se  college look koji kombinira tri bezvremenska odjevna komada – udobnu dolčevitu, suknja-hlače i kožnu jaknu umjesto tradicionalnog sakoa. Snažnu dozu ženstvenosti daju mu dokoljenke uz koje idu robusne Fabi mokasine ukrašene mjedenim logom te elegantna See by Chloé Tilda Baguette torbica. 

Talijanska profinjenost dolazi do izražaja u  dnevnom looku koji pomiče granice klasičnog modnog izričaja. Camel kaput i maksi bijela dolčevita vole se sezonama, a uz kožne hlače camel boje, Loriblu gležnjače visokog đona i potpetice te Coccinelle Zelda torbicu, nastaje kombinacija idealna za zimske dane. 

Za elegantnija poslovna događanja ili kasna podnevna druženja, Nika je odabrala kaput klasičnog kroja s crno-bijelim pepita uzorkom, malu crnu haljinu, srebrnu Coccinelle Merveille Shiny torbicu i Fabi lakirane platforme.

Opcija je i jedan gotovo bazičan look jer uključuje ono što odlično pristaje svim tipovima žena – sive traperice, bijelu pamučnu majicu i crni vuneni kaput. Za večernji, svečaniji look, izbor pada na elegantnu crnu haljinu koja je na donjem porubu ukrašena crnim perjem. Uz zlatnim čizme s visokim sarama iz nove Loriblu kolekcije, look je nadopunjen nenametljivom clutch torbicom.

Sva odjeća je iz Twinset trgovina, dostupnih u Zagrebu i Splitu, dok su modni dodaci iz Karla trgovina, dostupnih u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Zadru i Dubrovniku, no svi artikli dostupni su i u web-trgovini karla.hr