Beauty novitet

U iščekivanju novog Pradinog parfema

19. kolovoz 2022.

Fotografija: Promo

Gloria Glam

Glumica, aktivistica i UN-ova ambasadorica dobre volje za žene Emma Watson predvodi kampanju za novi ženski miris koji uskoro dolazi na tržište - 22. kolovoza je rezerviran za predstavljanje.

Kao žena neosporive inteligencije, dinamične elegancije i višedimenzionalne autentičnosti - Emma Watson je pravo utjelovljenje originalnog i inovativnog ženskog mirisa brenda Prada, koji uskoro dolazi u prodaju. Ona ispisuje nova pravila ženstvenosti popraćena neprekidnom evolucijom zbog koje je drugačija svakog dana, ali uvijek vjerna sama sebi, smatraju iz talijanskog brenda. Njezina duboka povezanost s društveno angažiranom generacijom koja zagovara promjene i osnaživanje čini je ženom koju je nemoguće smjestiti unutar okvira te ona svoj utjecaj upotrebljava kako bi nadahnula i potaknula osobe neovisno o njihovoj dobi ili spolu: drugim riječima, utjelovljenje je inovativnog i uključivog duha novog ženskog mirisa Prada. 

"Prada oduvijek nadilazi tradicionalne modele i arhetipove ideala ljepote te je brend prepoznatljiv po slici ženstvenosti koja propitkuje društvene konvencije. Zadovoljstvo mi je što mogu sudjelovati u stvaranju kampanje i predstavljati miris osmišljen na temelju filozofije slobode i inicijativa održivosti, sve to na zaista iskren i značajan način", rekla je Emma Watson za koju je ovo prva suradnja s brendom. Debitirati će i kao redateljica kratkog reklamnog filma za miris, dok će fotografkinja Harley Weir snimiti fotografije za kampanju za tisak. S uzbuđenjem očekujemo novi miris!

image

Emma Watson kao zaštitno lice novog Prada parfema