‘The one‘

Zbog Kendall Jenner smo u potrazi za savršenom minimalističkom torbom

25. kolovoz 2022.

Fotografije: Profimedia

Ako pitate supermodele, ‘must have fashion item‘ za novu sezonu je minimalistička torbica koja se uklapa u svaki styling.

Svakodnevnu stylish modnu uniformu gradimo pomoću dobrih temelja - a oni se u ovom kontekstu odnose na modne klasike u koje se isplati uložiti. Modni dodatak poput torbe je stilski element kojem treba posvetiti posebnu pažnju - dobro je imati barem jedan efektan, statement model koji funkcionira u nekim stylinzima, no možda važnije je uložiti u dobru, klasičnu, minimalističku torbu koja postaje svakodnevni saveznik. Minimalistički dizajn garantira luksuzni dojam, pa svaki, i onaj basic look, poprima dodatne stilske bodove. Nose se uz trenirku i šiltericu, uz traperice i oversized košulju, uz poslovno odijelo, ili uz haljinu asimetričnog kroja, minimalne bijele boje, kakvu je nosila Kendall Jenner. Za elegantan i potpuno chic outfit nosila je samo tri modna komada: The Row haljinu sandale s tankim remenčićima i The Row crnu torbu. Chic minimalizam na djelu - drugi izbor modnih dodataka koji su flashy narušio bi stilski sklad.

image

Fotografije: Profimedia

image

Fotografije: Profimedia

U snagu minimalističke torbice vjeruje i Hailey Bieber koja je u nekoliko navrata nosila također crnu torbicu koja se nosi preko ramena, iz ponude brenda By Far. A kako se bližimo jesenskoj sezoni, volimo obnoviti ili upotpuniti garderobu s modnim klasicima - torba je najčešće na tom popisu, pa ako niste sigurni u koji model uložiti ove sezone, ne razmišljajte dalje od stylish minimalističkog modela - osim The Row torbe kakvu je nosila Kendall, i koja je ipak nešto ozbiljnija investicija, izdvajamo i još nekoliko komada koji se kreću po širokom cjenovnom rangu. 

image

Kožna torba Arket (179 eura)/
ovalna torba Manu Atelier; Farfetch (3410 kn)/
torba u obliku polumjeseca Mango (199,90 kn)/
Hobo torba Aesther Ekme; Garderoba (3800 kn)
vrećasta torba By Far (4650 kn)

image

Torba u obliku polumjeseca Staud; Zalando (1649 kn)/
kožna torba The Row; Matchesfashion (1200 eura)/
kožna torba s kopčom Massimo Dutti (949 kn)/
duguljasta torba Zara (199,90 kn)/
obla torba Patou; Farfetch (950 eura)