LinkIT

Novi trendovi u nakitu: u centru pozornosti su karike

16. listopad 2020.
Fotografije: Zaks 
Gloria Glam

Kod nošenja nakita vodit ćemo se motom da je "više više" i nositi više od jednog komada - što je i glavna poruka nove kolekcije brenda Zaks.

Brend Zaks predstavio je novu kolekciju za jesen/zimu 2020. koja donosi nove neodoljive trendove i vodi se motom "više je više". U prvom je planu odvažnost koja se postiže velikim komadima, statement dizajnom, spajanjem srebra i zlata, i mnogo slojevitog nošenja nakita. 

image
Srebrna ogrlica 820 kn, Zaks
image
Srebrna narukvica 1150 kn, Zaks

Nova LinkIT kolekcija donosi atraktivne srebrne komade u silver boji i pozlati, stvoreni da bi oduševili fashion scenu u novoj sezoni. U centru pozornosti su karike koje su svoje mjesto pronašle na naušnicama, narukvicama i ogrlicama, a upotpunili su ih geometrijski oblici koji se nose već nekoliko sezona.

image
Srebrna ogrlica 880 kn, Zaks
image
Srebrna ogrlica 1280 kn, Zaks
image
Srebrna ogrlica 1920 kn, Zaks
image
Srebrna ogrlica 2080 kn, Zaks

Viseće naušnice, klasične alke upotpunjene visećim detaljima i teksturirane ogrlice samo su neki komadi LinkIT kolekcije s kojima nećete proći nezapaženo. Svi komadi nakita nosivi su u dnevnoj i večernjoj varijanti te odlično izgledaju i uz elegantne haljine, ali i dolčevite, masivne pulovere, poslovne košulje...

image
Srebrne naušnice 620 kn, Zaks
image
Srebrne naušnice 840 kn, Zaks