The Renaissance Tour

Beyoncé - ili kako se radi ponajbolja koncertna strategija

24. listopad 2022.

Fotografija:Profimedia

Ah, ah, ah, oh, woo - otpjevala bi ova diva. Vrijeme za pripreme ove velike turneje je krenulo, kako pjevačici tako i fanovima koji na oprezu iščekuju zeleno svjetlo za kupovinu karata.

Tijekom WACO Wearable Art Gala 2022. prije par dana Beyoncé, počasna supredsjedateljica dobrotvornog događaja je potvrdila da se njezina svjetska turneja "Renaissance" doista održava, prodavši na aukciji paket ulaznica.

Prema fotografiji slideshowa snimljenoj na svečanom događaju, Renaissance paket uključuje aranžmane međunarodnog leta prvom klasom, boravak od tri noći u hotelu Marriott, dvije ulaznice za koncert i mini turneju backstageom s Tinom Knowles, Beyoncéinom mamom.

Paket ulaznica za Renaissance Tour, koji je bio procijenjen na 20.000, na gala događaju prodan je za 150.000 dolara. Objavljen krajem srpnja, Beyoncéin album "Renaissance" donio nam je 16 pjesama zaraznih ritmova i poticajnih tekstova, iznjedrivši i TikTok izazov, stihove koji pozivaju ljude da daju otkaz na poslu, disko iteracije i puno dramatičnih okreta.

"Renaissance" je čak nagovijestio kako Beyin ormar izgleda (jer je kroz stihove sugerirala da je ona više Telfar nego Birkin djevojka). O tome govori pjesma "Summer reneissance": "Versace, Bottega, Prada, Balenciaga,Vuitton, Dior, Givenchy, collect your coins, Beyoncé - so elegant and raunchy, this haute couture I‘m flaunting.This Telfar bag imported, Birkins, them shits in storage. I‘m in my bag. Ah, ooh, ooh, ooh, ooh".

Budući da je vinil sada vani, ljubitelji albuma su znatiželjni: gdje su popratni vizualni elementi? Najbliža stvar koju imamo glazbenom spotu je Beyoncéina nedavna kampanja Tiffany & Co., koja je povezana s pjesmom "Summer Renaissance". Mislim, nakon "Lemonade", nije ni čudo što želimo više? Još uvijek nije poznato kada će regularne ulaznice biti puštene u prodaju, ali turneja je najavljena za ljeto iduće godine.