Naziv novootvorenog restorana Port 74 simboličan je: označava broj vezova u marini koja se nalazi u sklopu resorta. Elegantni restoran interijerom i ponudom stoji rame uz rame s vodećim svjetskim modernim restoranima i barovima, a svojim će gostima ponuditi jelovnik kojim će se tradicionalna hrvatska kuhinja spajati s modernim, hrabrim, suvremenim pristupom chefa Ivana Ivaniševića.
Interijer restorana ostavlja bez daha. Duje Kaliterna, splitski arhitekt zaslužan, među ostalim, i za uređenje zagrebačke kavane Cvjetni cafe, inspirirao se luksuzom sedamdesetih. Poznati je arhitekt za medije izjavio kako je "ideja bila u sklopu luksuznog resorta s pet zvjezdica ponuditi restoran koji će interijerom ne samo pratiti svjetske standarde nego i 'ispisati posvetu' razdoblju u kojem je hotel koji ove godine slavi svoj pedeseti rođendan izgrađen. Dizajniran je vrlo luksuzno, u izvedbi su korišteni materijali poput mramora, mesinga, kristala, finih zidnih tapeta, a kombiniralo ih se s retro elementima, kao što su breeze blokovi i terrazzo podovi. Utjecaj 70-ih sve je prisutniji kada govorimo o današnjim trendovima u uređenju modernih svjetskih restorana i barova, ali povijest samog hotela Lav bila je centralna misao vodilja cijelog projekta uređenja."
---Interijerom dominiraju udobne moderno dizajnirane fotelje u kombinaciji sa stolovima koji su izrađeni u elegantnoj kombinaciji mramora i bakra. Zidovi su, također u duhu sedamdesetih, obloženi tamno zelenim tapetama tropskih motiva i lanenim uzorkom tekstila. Prostorom dominira gotovo deset metara dugačak šank, čije su vertikale obložene blago zaobljenim plavim keramičkim pločicama, a radna ploha visoko kvalitetnim mramorom.