RougeMarin City

Novi streetfood koncept inspiriran berlinskom i amsterdamskom scenom

19. listopad 2022.

Fotografija: Nera Šimić/CROPIX

Gloria Glam

Ako ste se zaželjeli drugačijeg gastronomskog iskustva, posjetite novouređeni RougeMarin City.

U RougeMarin Cityju očekuje vas potpuno drugačija hrana i atmosfera, novi streetfood koncept inspiriran berlinskom i amsterdamskom scenom. Tako je poznati hrvatski chef Marin Medak istaknuo na otvorenju novouređenog RougeMarin Cityja u Petrinjskoj ulici. 

Dobro poznati koncept, s prepoznatljivim burgerima i brojnim jelima, na ovom mjestu odlazi u prošlost, a zamjenjuje ga nešto potpuno novo – novi RougeMarin City bit će mjesto gdje se spaja hrana, piće i dobra zabava. Osim toga, ambijent je potpuno drugačiji, a autor impozantnih slika na zidu je Miro Modul Petković.

image

Fotografija: Nera Šimić/CROPIX

image

Fotografija: Nera Šimić/CROPIX

"Ponovno pomičemo granice te mijenjamo koncept ugostiteljstva u njegovim temeljnim postavkama. Prvi smo prije 11 godina donijeli streetfood koncept u Hrvatsku, s danas svima omiljenim burgerima, a sad je vrijeme da našim gostima ponudimo nešto novo - dosad neviđeni koncept ne samo u Zagrebu, nego i u Hrvatskoj. Ovo je nešto potpuno drugačije od onoga po čemu smo dosad bili prepoznatljivi i što naši gosti očekuju kad dođu u naše restorane. Kroz jedan medij kao što je pita kruh (tj. lepinja, odnosno somun) nudimo jela različitih zemalja, od Vijetnama preko Europe do Alžira i Maroka", objasnio je chef Marin Medak ističući da će hrana biti cjenovno prihvatljiva, ali originalna. Nije samo hrana originalna, nego i ponuda pića, posebice koktela koji će se tijekom večernjih sati nuditi gostima za degustaciju.

image

Fotografija: Nera Šimić/CROPIX

image

Fotografija: Nera Šimić/CROPIX

image

Fotografija: Bojan Haron Markičević

image

Fotografija: Bojan Haron Markičević