Tehnološka inovacija

Svoje tenisice od sada možete skladištiti na jako cool način

31. kolovoz 2022.

Fotografije: Promo

Tenisice, ili bilo koju obuću umjesto u kutije ispod kreveta ili natrpani ormarić možete radije pospremiti pomoću ove inovativne tehnologije.

Kultura sakupljanja dizajnerskih, luksuznih i ograničenih izdanja tenisica među milenijalcima i generacijom Z u stalnom je porastu pa se javlja i potreba za optimalnim mjestom na kojem se primjerci tenisica mogu skladištiti. Kutije, osim što će zauzeti puno prostora, ne čine idealne uvjete za očuvanje kvalitete tenisica - vlaga, svjetlost, promjene temeperatura utječu na izgled i kvalitetu materijala. 

Interno istraživanje LG-a pokazalo je da bi sneakerheadsima dobro došlo rješenje za čuvanje obuće koje ujedno služi i kao cool izložbeni prostor za njih. Inovacija koju su predstavili je LG Styler ShoeCase s prozirnim panelima, kao prikladno rješenje za čuvanje i izlaganje obuće koje ne zauzima puno prostora. Ovaj case stvara idealne uvjete za čuvanje obuće jer štiti od vlage i UV svjetlosti koja mijenja boju tkanine, a sadrži i značajke poput rotiranja za 360 stupnjeva i modularnog dizajna koji omogućava slaganje do četiriju kutija jedne na drugu.

Olakšava brigu o različitim vrstama obuće, poput cipela od kože, antilopa i sportske obuće kroz deset različitih načina rada - ovisno o vrsti i materijalu, kontrolira korištenje tehnologije TrueSteam za osvježavanje obuće. Može osvježiti i do četiri para cipela u 37 minuta, a sadrži i višestruku pokretnu mlaznicu Moving Nozzle™, koja isušuje unutrašnjost obuće te se jednostavno prilagođava visini svakog para. Zahvaljujući značajci Dual Care System moguće je istovremeno čistiti dvije različite vrste obuće s različitim načinima njege materijala. Inovacija svu obuću ujedno čini udobnijima za nošenje i uvijek svježima, bez neugodnih mirisa - upijajuća svojstva zeolita u filteru Zeo-Dry apsorbiraju vlagu i pomažu u uklanjanju svih mirisa. 

LG Styler ShoeCare predstavlja se na sajmu IFA koji se održava u Berlinu, na kojem se, osim ove, mogu razgledati i ostale tehnološke inovacije.