‘Marshmallow‘

Ovo su tenisice trenutka koje bi mogle zasjeniti i New Balance

21. kolovoz 2022.

Fotorafije: Promo

Manija za sportskim tenisicama neće biti ništa manja niti ove jeseni - na radaru se pojavio sportski model, idealan za ljubitelje ‘estetike ružnog‘.

Kome je udobnost na prvom mjestu, odavno je prigrlio sportske modele tenisica koji su poprimili etiketu stylish i iznimno trendi modnog komada. Nose se u svakodnevnim kombinacijama, kulerskim street style lookovima, pa i u business modnim pričama. Siluete "ružnih tenisica" - od Balenciaga Runner tenisica, do Yeezyja, Alex Arigato modela i robusnih tenisica sportskih brendova otvorile su put za, u modnom smislu, zanemarene brendove. ASICS je jedan od njih, pa očekujemo da ćemo tenisice ovog brenda uskoro sve manje gledati u teretani ili na sportskom terenu, a sve više u kontekstu ulične mode. Model ASICS Gel-Kayano 14 trenutno je hot item na sceni - krasi ga kombinacija mekanog gumenog potplata karakterističnog za sportsku tenisicu, futuristički dizajn, mrežasti detalji i različite kombinacije boja, prilikom čega svjetlo siva najčešće ostaje kao podloga.

image

ASICS Gel-Kayano 14 Marshmallow

Ovaj model izvorno je dizajniran 2008. godine, a zbog inovativnog dizajna i materijala koji su iznimno udobni, postao je omiljen među trkačima. I zamišljen je kao sportska tenisica, no s re-launchom 2020. godine i velikom potražnjom za retro modelima tenisica, do danas postaju ‘it‘ modelom na tržištu.  Još veći hype za brendom izazvao je model u šarenim bojama, Gel-Kayano 14 Marshmallow, koji trenutno nije dostupan na nama dostupnim stranicama već na retail adresama, po cijeni od 230 američkih dolara. No, tražite li cool jesenske tenisice - za bilo koju priliku - predlažemo neku od drugih kombinacija boja ASICS tenisica. 

image

ASICS Gel-Kayano; Zalando (1129 kn)