Osnove garderobe

Hailey Bieber ima prijedlog savršene kapsulne kolekcije

19. rujan 2022.

Fotografija: Promo

Influencerica i poduzetnica se udružila s modnim brendom Wardrobe.NYC, kako bi zajedničkim snagama stvorili kolekciju koja se temelji na čistoj estetici i praktičnosti.

Hailey Bieber trenutno je jedna od najutjecajnijih osoba po pitanju modnih i beauty trendova, pa nakon vlastite kozmetičke linije, bilo je pitanje vremena kada će se upustiti u modne vode. Njezin modni stil temelji se na funkcionalnosti i capsule komadima koje najčešće nosi uz trendovske detalje, a time se vodi i njezina prva capsule kolekcija odjeće koja je nastala u suradnji s brendom Wardrobe.NYC.

Komade iz linije već možete pronaći na web shopu brenda, a capsule kolekcija temelji se na modnim osnovama koje su temelj svakog dobrog looka - zapazili smo oversized kaput, sako koji pristaje uz hlače na crtu, mini crnu haljinu na jedno rame... Prevladava crna boja, uz poneku bijelu opciju, a cijela kolekcija nosi cool efekt Hailey Bieber, koji spaja sofisticiranost i suvremenost odjeće koja se ne veže uz pojam trenda. Dakle, nepretenciozna estetika i naglasak na praktičnosti i udobnosti.

image

Kaput naglašenih ramena (18,400 kn)/

Na web stranici dostupni su cijeli lookovi od četiri ili osam komada odjeće - look od osam odjevnih predmeta dolazi po cijeni od 37 tisuća kuna, a onaj od četiri po 17 tisuća kuna, i trenutno je rasprodan. U nastavku izdvajamo ostale komade iz kapsulne kolekcije. 

image

Mini haljina na jedno rame (7200 kn)/
hlače od odijela (7800 kn)

image

Sako oversized kroja (11,600 kn)/
trenirka (3800 kn)