KOMAD

Haljina i kombinezon minimalističkog stila kao jesenski modni izbor

07. rujan 2022.

Fotografije: Mare Milin
Make-up: Simona Antonović
Model: Lea T. za Relatum Models

Gloria Glam

Pomno birani materijali, odmjereni krojevi i odjeća koja jača samopouzdanje dio su nove kolekcije imena BIG E.

Odmjerena, pročišćena estetika i minimalistička moda bazirana na prirodnim materijalima i multifunkcionalnim krojevima nikada ne izlazi iz mode te je sa svakom sezonom jednako tražena među pobornicima takve estetike, kao i onih koji nužno ne njeguju isključivo minimalistički duh. Time se vodi i brend Komad koji je predstavio novu multifunkcionalnu kolekciju. 

"Da bi kolekcija bila uspješna i dobro prihvaćena potrebni su kvalitetni materijali i promišljeni krojevi, komadi koji se lako kombiniraju i nose bez obzira jurimo li gradom u obavljanju svakodnevnih zadataka ili se želimo srediti za večernji izlazak. Ako nosiš nešto u čemu se osjećaš lijepo i udobno, zračiš samopouzdanjem i pozitivnom energijom, a pozitivna energija uvijek je najbolji modni dodatak" poručuju iz Komad studija.

U kolekciji pod nazivom BIG E naglasak je na eleganciji i ženstvenosti, birani su prirodni materijali poput pamučnog popelina, u klasičnoj bijeloj i crnoj boji, uz dodatak vibrantne kobalt plave i tople senf žute. U središtu kolekcije je haljina midi ili mini duljine, s ili bez rukava. Ono što je čini posebnom su dugačke trake, ušivene u kroj, koje omogućavaju laku transformaciju i vezanje na više načina. No, zvijezda kolekcije svakako je kombinezon, dubokog V izreza koji se isto kao i haljina transformira pomoću traka.