Nova kolekcija

Idealni komadi za romantičan jesenski stil

07. listopad 2022.

Fotografije: Promo

Gloria Glam

Nova kolekcija posvećena je svim ženama koje žele ekskluzivnost te vole siguran bezvremenski stil interpretirati na osoban i suvremen način.

Svi žudimo za povratkom u normalu, već smo napustili trenirke, a naglasak stavili na poslovno-neformalan stil koji kombinira fine krojeve i opuštenost, ženstvenost i muževnost, eleganciju i senzualnost, tradiciju i moderan dizajn. Time se vodi nova Twinset Milano kolekcija za jesen/zimu 2022./2023., koja novim krojevima pruža priliku svim ženama pronaći i izraziti senzualnost.

Kolekcija ističe ženstvenost i unosi dašak glamura u modne kombinacije. Romantična jesen donosi komade koji koketiraju s trendovima, izrađeni su od finih materijala i jamče Twinset filozofiju - opuštenost u svakoj prilici. Spajanjem različitih materijala, poput čipke i tila s umjetnom kožom, te spajanjem klasičnih i chic stilova, rezultat je tradicionalni talijanski i sveprisutni urbani street style.

Dvije žene bile su inspiracija za dizajniranje ove kolekcije: Lou Doillon - elegantnog pariškog stila te Kate Moss - kameleonske i zavodljive, vibrantne odvažnosti. Zapazili smo toplo pletivo luksuznog izgleda, inačice pepita uzorka koje su modernizirane nitima zlatne lurex tkanine. Bukle je korišten kako bi se stvorile moderne geometrijske siluete prirodnih nijansi, dok se tkanina sastoji od vunene pređe utkane ekskluzivnim žakardnim tiskom. Uvijek ženstvene i zavodljive haljine zvijezde su ove kolekcije: diskretne s naglašenim posebnim detaljima za dan, blistave za praznike, eterične i neopipljive za večer te oslikane printevima za svaku priliku. Modni dodaci - torbe i detalji s ovalnim monogramom, upotpunjuju ovu kolekciju koja se nalazi u Twinset trgovinama u Zagrebu i Splitu te na karla.hr.