Beachwear

Rukavice za plažu? Da, Kim je i njih uspjela rasprodati

04. kolovoz 2022.

Fotografija: SKIMS

Kim Kardashian svoju je kolekciju utemeljenu ponajprije na rublju i badićima nadogradila jednim posve neobičnim dodatkom. Radi se, naime, o stylish rukavicama za plažu. Ma koliko suludo ideja zvučala, ne iznenađuje vijest da su već gotovo rasprodane.

SKIMS Swim, brend Kim Kardashian proslavio se shapewearom i kolekcijom kupaćih kostima. Isticao se iznkluzivnošću i minimalističkim prizvukom koji se mnogima svidio. Badići by Kim stylish su i lako se uklapaju u elegantne lookove koji čak ni ne moraju biti primjenjivi isključivo za boravak na plažu. No njen je najnoviji proizvod ponovno podigao prašinu: rukavice su, tek što su stigle u webshop, u gotovo svim bojama i veličinama gotovo rasprodane. Iznenađuje li to ili ne pitanje je, jer izgleda da se sve što Kim dotakne pretvori u pozamašnu količinu novca. Ali funkcija ovog komada poprilično je upitna. Dok rukavice za plivanje postoje već neko vrijeme kao dio sportske opreme koji generira toplinu ili olakšava kretanje pod vodom, ove, izgleda, imaju isključivo estetsku funkciju. U njima se teško i beskorisno sunčati, a ni navlačiti ih prije plivanja samo izgleda radi nema pretjeranog smisla. Pretpostavljamo, dakle, da je njihova svrha plijeniti pažnju i nadograditi ljetne outfite. Dapače, i sam opis predmeta sugerira kako je riječ o seksepilnom trendi komadu koji uparen s jednim od SKIMS badića tvori savršen ready to wear look.

image

Rukavice dolaze u bijeloj, ružičastoj, bež, sivoj i crnoj boji te u dvije nijanse smeđe, a cijena im iznosi 390 kuna

Nije rijetkost zateći Kim Kardashian u rukavicama koje kao dodatak voli ukomponirati u svečane lookove. Katkad ih uskladi s glamuroznom haljinom, a katkad s odijelom. Ipak, jedno je crveni tepih, a drugo bazen ili plaža. U vrijeme kad zbog nesnosnih vrućina svi želimo nositi što je manje odjeće na sebi, SKIMS izlazi s komadom koji seže od vrhova prstiju gotovo do ramena, a pritom se čak ni ne brendira kao proizvod namijenjen zaštiti od sunca, već isključivo kao stylish dodatak. No je li dovoljno stylish da bi opravdao manjak funkcionalnosti? Izgleda da jest.